dinsdag 19 juli 2011

Dinsdag 19 juli

Bonjour

Hier weer een berichtje vanuit een stormachtig Frankrijk.
Afgelopen zodag zijn we naar de Tour de France gaan kijken. Omdat de wegen al tijdig afgesloten worden en je er dan echt niet meer op komt moesten we al vroeg vertrekken.
Als snel hadden we een goede stek gevonden. Helaas stond er ook zondag een stevige wind en hebben we aardig zitten kleumen.
Eerst komt de Tour caravaan, een bonte stoet van reclame wagens die van alles uitstrooien. Bart heeft nu een Franse Donald Duck. Daarna komen de renners die we dan natuurlijk flink aanmoedigen.


Na de Tour nog een mooie toch gemaakt door de bergen. We kwamen bij een heel mooi dorpje uit.
Echt een dorpje om een heerlijke bak Franse koffie te gaan drinken. Helaas zijn we niet verder gekomen dan de parkeerplaats. Bart viel daar over een muurtje en had zo'n akelige wond aan zijn been dat we in plaats van een terrasje de polikliniek van Narbonne bezocht hebben. Het  was gelukkig niet gebroken maar zijn wond moest wel gehecht worden. Verder heeft hij nog een antibiotica kuur gekregen. Inge zorgt ervoor dat  hij die op tijd neemt. Nu moeten we rustig aan doen.



                                         Au revoir!

2 opmerkingen:

  1. Jeetje wat een pech voor Bart! Hopelijk heeft hij er niet teveel last van.
    We hadden op het nieuws al gehoord dat het in jullie buurt slecht weer kon zijn. Ik hoop dat het snel voorbij is, en dat jullie weer snel van het zonnetje kunnen genieten!
    Hoe gaat het met haken? Kan je al wat laten zien?
    Hier nog steeds veel regen!

    Groetjes Har & San

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een pech voor Bart,hopelijk is het niet al te pijnlijk. Siepie wil tijdens deze reactie geaaid worden, dus typen valt niet mee.Het weer is hier niet best,maar we vermaken ons wel.Henk maait tussen de buien door het gras.Het is wel mooi groen.Morgen hebben we een uitstapje naar Maastricht, de dagen vliegen om. Voor iedereen de hartelijke groeten en beterschap voor Bart.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...