woensdag 30 mei 2012

Teuntje

Mijn laatste bericht is alweer een tijdje geleden. Toen was ik helemaal in de wolken omdat we een poesje zouden krijgen en afgelopen dinsdag was het zover. Teuntje is bij ons komen wonen. Ze is nu 6 weken oud en zo ontzettend leuk. Ik zeg ze...maar twijfel nog een beetje over het geslacht. Maar uiteindelijk maakt dat ook helemaal niets uit.
Siepie en Minoes zijn er iets minder blij mee. Siepie heeft al heel voorzichtig neusje neusje gedaan en Minoes loopt grommend en brommend door het huis. We moeten er in ieder geval voor zorgen dat die twee ook voldoende aandacht krijgen.



Mijn haakwerk ligt op dit moment een beetje stil. Afgelopen lange weekenden hebben we met de caravan op camping Heelderpeel gestaan en genoten van het prachtige zomerweer. Ik heb veel gelezen en het haakwerk is niet uit de  tas gekomen.

                                                Ik heb zelfs bijna geen foto's gemaakt!

De caravan vandaag weggebracht voor een beurt en dan moeten we nog tot eind juli wachten om aar Frankrijk te gaan. Dat lijkt nog zo ver weg....ik hoop dat we hier tot die tijd nog wat zomer hebben.
                                                     
Groeten Antoinette

zondag 6 mei 2012

Miauw....we krijgen een kitten

We krijgen"gezinsuitbreiding" Hij is op 16 april geboren en moet dus nog even bij zijn moeder blijven. Maar het is een poepie. Op de foto's zijn net de oogjes open en kon hij nog niet zelf lopen.
We zijn op dit moment nog druk bezig om een leuke naam te bedenken.

Bij mams in de doos is het toch het fijnste



Groetjes Antoinette


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...